طرح ضيافت انديشه استادان

ششمين دوره ضیافت اساتید دانشگاه اراک در مشهد مقدس برگزار می گردد.دکتر سيف اله سليماني، دبیر هم اندیشی استادان اراک، در مصاحبه با سایت نهاد  اظهار داشتند به حول و قوه الهی ، ششمين دوره طرح ضیافت استادان دانشگاه اراک در دهه سوم ماه مبارک رمضان در مشهد مقدس برگزار می گردد.ایشان افزودند ثبتنام این دوره از ابتدای خرداد ماه آغاز شده است و با استقبال خوبی از سوی اساتید همراه بوده است.

شایان ذکر است سرفصل های ارائه شده در این دوره را تاریخ تمدن اسلامی، اخلاق علمی و حرفه ای و فلسفه و اصول تعلیم و تربیت می باشد که اساتید با انتخاب خود 2 عنوان از این سه سرفصل را انتخاب و در آن شرکت می کنند.

گفتنی است با توجه به حضور خانواده اساتید در این دوره ، فوق برنامه معنوی و تفریحی نیز برای این عزیزان در نظر گرفته شده است