کانال تلگرام نهاد

logo-400x280

برگزاری دوره آموزشی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

بسمه تعالی
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز اراک وابسته به نهاد مقام معظم رهبری با هدف تعلیم و تربیت دانشجویان مشتاق و مومن به اسلام و انقلاب در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی از جمله تحقق دانشگاه اسلامی، و جهت آماده سازی معرفت جویان خواهر، برای ورود به دوره یک ساله اول، تحت عنوان «پودمانی مبانی اندیشه اسلامی» اقدام به برگزار دوره ای سه روزه نمود.
حجه الاسلام حسینی مطلق مدیر حوزه علوم اسلامی مرکز اراک در تبیین نظام جدید آموزشی، به آمادگی دانشجویان و دانشگاهیان برای مقابله با انواع سکولاریسم اشاره نموده و اضافه کردند که سه درس جهاد اکبر، نظام اندیشه اسلامی و رسالت الهی در نظام آموزشی جدید، برای جلوگیری از سکولاریسم منشی، بینشی و کنشی در دانشگاه است. رویکرد تربیتی حوزه "تربیت ماموریت گرا" است که با تبیین و کاربست رسالت دانشجو، در «کارگاه رسالت الهی» با مرتبط کردن معارف و مهارت ها به برآورده کردن نیازهای جامعه از مسیر جهاد علمی_فرهنگی می رسد.
این دوره در روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ شهریورماه در دانشگاه آزاد قنات با محتواهایی از جمله «رسالت زن انقلابی»، «از امام جامعه تا جامعه امام»، «تبیین کارکرد گروه های جهادی»، «کارگاه مهارت مطالعه و مباحثه» برگزار شد. این دوره قبل از این، برای معرفت جویان برادر برگزار شده است.

photo_2017-09-25_10-41-16photo_2017-09-25_10-41-07

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/53