کانال تلگرام نهاد

logo-400x280

برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در مشهد مقدس

IMG_5222

طرح ضيافت انديشه دانشگاه اراك به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبري دردانشگاه اراك از تاريخ ۱۰/۴/۹۶ الي ۱۶/۴/۹۶ در مشهد مقدس در هتل محمد رسول الله با حضور ۴۰نفر ازاساتيد هيئت علمي دانشگاه برگزار گرديد.
اين طرح با خيرمقدم و سخنراني دكتر حسيني مطلق مسئول نهاد نماينگي مقام معظم رهبري و دكتر سليماني و دكتر ايماني مقدم مسئول نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان مركزي و سخنراني دكتر رحيم پورازغدي باموضوع بررسي سند ۲۰۳۰ افتتاح گرديد.شايان ذكر است كه مراسم افتتاحيه از شبكه يك سيما پخش گرديد.
وبعد از مراسم افتتاحيه اساتيد درزيارت دسته جمعي در دارالهدايه ي حرم با سخنراني استاد حسيني مطلق و مداحي گردهم امدند. اساتيدي كه دراين برنامه شركت نمودند قرآن به آنها تقديم گرديد.
اين دوره شامل برنامه آموزشي و فرهنگي ويژه اساتيد و همسران وفرزندان بود
برنامه آموزشي اساتيد با موضوع تاريخ تمدن اسلامي و روش تدريس با حضور استاد واسعي و استاد شعباني از ساعت ۷:۳۰ صبح الي ۱۲:۴۵ هرروز به مدت ۶ روز برگزار گرديد.
و برنامه همسران هرروز از ساعت ۹:۳۰ الي ۱۱:۴۵ با موضوع همسرداري ، تربيت فرزند به شكل سنتي و مدرن و طب سنتي و مزاج شناسي باحضور استاد تودرواريان استاد حسيني مطلق و استاد اسعدي به مدت ۴ روز برگزار گرديد.
برنامه كودكان نيز همزمان با برنامه مادران در نمازخانه هتل با موضوع خاطره نويسي ، نمايشگاه نقاشي كودكان رنگ آميزي ، نقاشي ،شعر خواني آموزش حديث وآموزش كارت پستال، نمايش خلاق، متناسب با سن كودكان با حضور مربي كودك سركار خانم داود آبادي برگزار گرديد.
علاوه بربرنامه آموزشي براي عزيزان برنامه تفريحي طرقبه و بازار هاي ۱۷ شهريورو موج هاي خروشان و حضور درمهمانسراي حرم جهت صرف صبحانه برگزار گرديد.دراين طرح مسابقه كتابخواني با موضوع احكام و مسابقه ي خاطره نويسي با موضوع اولين بار كه مشهد آمدم در بين خانواده و فرزندان اساتيد ونمايشگاه عكس ضيافت برگزار گرديد ودرروزهاي پاياني طرح پك سوغاتي و پك فرهنگي شامل (كتاب دراين قطعه ازبهشت ، كتاب ولايت فقيه،كتاب بهاردربهار، مجموعه صوتي با موضوع مهدويت پوستر ضريح وپوسترگنبدطلا وجوايزي براي فرزندان و برندگان مسابقه احكام تقديم گرديد
مراسم اختتاميه اين طرح نيز با حضور رييس دانشگاه ، معاون پارلماني وزير علوم ، مسئول دفتر استاني نهاد و مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك با حضور اساتيد شركت كننده در طرح و خانواده هاي ايشان برگزار گرديد و از عوامل برگزاركننده وفرزندان تقدير گرديد.

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/4