برگزاري جلسه ستاد ازدواج دانشجويي

با توجه به منتصب شدن دانشگاه اراك به ستاد ازدواج دانشجويي استان مركزي، جلسه اي تحت اين عنوان جهت تسهيل اين امر در دانشگاه ها صورت گرفت.

در اين جلسه كه با حضور دكتر حسيني مطلق دبير ستاد ازدواج دانشجويي استان و دكتر ايماني مقدم رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در استان مركزي و هم چنين مسئولين دفاتر نهاد و مديران اجرايي دفاتر نهاد دانشگاه هاي استان تشكيل گرديد راهكار هاي بسياري جهت تسهيل ازدواج دانشجويي از جمله بكارگيري رسانه، برگزاري كلاس هاي مهارت خانواده و ... اشاره گرديد.

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/175
НОРВЕЖСКИЙ ЛАМИНИН http://1541.ru от д-ра Эскеланда в 4 раза ДЕШЕВЛЕ, чем Laminine LPGN
[ پاسخ ]

MAKE REAL MONEY ON SPORTS BETS SPENDING https://betfowin.com/ Join us 777! ON THIS 1-2 HOURS A DAY AND LIVE SO, HOW ALWAYS DREAMED!
[ پاسخ ]

دیدگاه‌ها

XML دیدگاه ها: RSS | Atom

اردوي هفت اقليم خواهران

اردوي هفت اقليم خواهران به سرپرستي حجت الاسلام و المسلمين مجيد حيدري در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۲ و ۲۳ آذر ماه برگزار گرديد. دانشجويان در اين سفر پربار پس از ديدار بيت تاريخي امام خميني (ره) در خمين عازم شهر مقدس قم شده و پس از اقامه نماز و صرف ناهار در مسجد سلماسي و ديدار از بيت امام در قم ، رهسپار حرم حضرت فاطمه معصومه شدند و پس از زيارت اين حضرت جهت بازديد از بيت امام خميني و هم چنين موزه كاخ سعدآباد و موزه عبرت عازم شهر تهران گرديدند.