learning

پخش زنده كربلاي معلي

aks-neveshte-mazhabi-5

logo

۱-ضمن عرض تبریک بابت منصوب شدن حضرتعالی به سمت دبیر هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه اراک، برنامه‌های خود را در ادامه این مسئولیت بیان فرماييد.

با عرض سلام و احترام

در ابتداي امر جا دارد كه از مسئول محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك جناب آقاي حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دكتر حسيني مطلق بابت لطفي كه به بنده نموده و افتخار اين مسئوليت را به بنده داده اند سپاسگزاري كنم.

همچنین بايستي از زحمات و تلاش‌های دلسوزانه جناب آقاي دكتر سیف‌الله سليماني به‌عنوان دبیر پیشین ستاد هم‌اندیشی اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك تقدير و تشكر نمايم.

با توجه به آنكه اساتيد و نخبگان دانشگاهي به‌عنوان فرماندهان جنگ نرم از جايگاه رفيع و مؤثری در توسعه‌ ی علمي فرهنگي و اقتصادي كشور برخوردار می‌باشند لذا تقويت ظرفیت‌های علمي و فرهنگي اساتيد امري ضروري و مهم هست كه بخشي از اين امربر عهده ستاد هم‌اندیشی اساتيد و نخبگان می‌باشد این‌ جانب نيز به‌ عنوان دبير اين ستاد برنامه‌های مختلفي براي اين امر در نظر گرفته‌ ام كه برخي از آن‌ها عبارت‌اند از:

۱-تشكيل شوراي هم‌اندیشی دانشگاه اراك و تشكيل منظم جلسات اين شورا كه اولين جلسه ، درروز چهارشنبه سيزدهم تيرماه با حضور تمامی اعضا حقوقي برگزار شد و اعضاي حقيقي آن نيز در اين جلسه مشخص شدند و اميد آن است كه با تشكيل منظم جلسات اين شورا با حضور تمامی اعضاي محترم حقيقي و حقوقي بتوان گام‌ های مؤثری در اين زمينه برداشت.

۲-انتخاب رابطان جديد هم‌اندیشی در دانشکده‌ها با توجه به اتمام تاريخ حكم پيشين و برگزاري منظم جلسات رابطان هم‌اندیشی به‌منظور فعال‌تر شدن اين موضوع در دانشکده‌ها؛ كه مقدمات اين امر نيز فراهم‌شده و انشا الله تا ماه آتي نهايي خواهد شد.

۳-تشكيل جلسات هم‌اندیشی بين گروه‌های مختلف آموزشي مديران و مسئولين دانشگاه در سطوح مختلف و همچنين دعوت از مسئولين مختلف استاني و كشوري جهت شركت در برنامه‌های هم‌اندیشی

۴-شناسايي چهره‌های برتر دانشگاه اراك در زمینه‌های مختلف و بهره‌گیری از تخصص اين عزيزان در نشست‌های هم‌اندیشی و فعالیت‌های فرهنگي

۵-نیازسنجی از اساتيد و نخبگان محترم و برگزاري دوره‌های هم‌اندیشی متناسب با نیازهای اجتماعي –سياسي-فرهنگي و اقتصادي

۶-ارائه طرح‌های متنوع فرهنگي و مشاركتي جهت خانواده‌های محترم اساتيد و به‌ویژه در طرح‌های ضيافت انديشه كه انشا الله برخي از اين برنامه‌های در طرح ضيافت انديشه مشهد مقدس اجرا خواهند شد.

۲- هدف از برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و به‌خصوص طرح ضیافت اندیشه استادان چیست؟

دوره‌های معرفت افزايي اساتيد و نخبگان دانشگاهي كه در تابستان و در قالب طرح ضيافت انديشه استادان برگزار می‌گردد؛ همراه با فعالیت‌های مختلف فرهنگي تربيتي فوق‌برنامه و... می‌باشد. كه خوشبختانه دانشگاه اراك در اين زمينه در سال‌های گذشته بسيار خوب عمل نموده و انشا الله امسال نيز هشتمين طرح ضيافت اساتيد استادان دانشگاه اراك در مشهد مقدس از تاريخ ۲۶ تيز ماه لغايت ۱ مرداد برگزار خواهد شد. اين دوره از ضيافت انديشه شامل دو عنوان آموزشي انديشه سياسي اسلام و سبك زندگي می‌باشد طول هريك از اين دوره‌های ۱۶ ساعت بوده و در قالب دو گروه ۲۵ نفره برگزار خواهد شد كه درمجموع انشا الله براي ۵۰ تن از اساتيد محترم به ازاي هر نفر ۳۲ ساعت آموزشي و درمجموع ۱۶۰۰ نفر آموزش در نظر گرفته‌ شده است. در كنار برگزاري دوره آموزشي اساتيد محترم؛ براي خانواده‌ها و همچنين كودكان نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته‌شده است كه در کنار برگزاري کلاس‌های اساتيد خواهد بود همچنين علاوه بر کلاس‌های آموزشي برنامه‌های متنوع زيارتي فرهنگي تفريحي و گردشگري ورزشي و... نیز برای اساتيد و خانواده‌هاي محترم آن‌ها در نظر گرفته‌شده است كه اميد است مورد استناد قرار گيرد.

۳- نحوه برگزاری ویژگی‌های این دوره نسبت به سال‌های پیشین چگونه است؟

از ویژگی‌های متفاوت اين دوره نسبت به دوره‌های پيشين به موارد زير می‌توان اشاره نمود:

۱-استقبال کم‌نظیر اساتيد و پیش ثبت‌نام بيش از ۷۰ نفر از اعضاي هیئت‌علمی دانشگاه اراك در اين طرح و حتي برخي درخواست‌های رسيده از ساير دانشگاه‌های استان كه متأسفانه به دليل برخي از محدودیت‌ها ازجمله ظرفيت محدود کلاس‌های آموزشي (لزوم ظرفيت كلاس مابین ۱۵ الي ۲۵ نفر) ظرفيت محدود هتل‌ها علی‌رغم پيگيري فراوان استان افزايش ظرفيت به بيش از ۵۰ نفر صورت نگرفت كه در اینجا از تمامی اساتيد و نخبگان عزيزي كه توفيق همراهي و خدمت‌گزاری آن‌ها را نيافتيم عذرخواهی می‌نمایيم.

۲-سفر دسته‌جمعی با قطار: در طرح ضيافت هم‌اندیشی امسال براي نخستين بار حدود ۲۰ تن از اعضاي محترم هیئت‌علمی كه با خانواده‌هاي محترم درمجموع حدود ۵۰ نفر خواهند شد به‌صورت دسته‌جمعی و با قطار از اراك عازم اين سفر پربرکت و معنوي ميشوند كه البته گرچه تمامي هزینه‌های سفر قطار با اعضاي محترم هیئت‌علمی می‌باشد ولي اميد آن است كه اين حركت دسته‌جمعی مقدمات سفر خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی را فراهم آورد و البته شایان‌ذکر است كه تمامي زحمات اين موضوع بر عهده جناب آقاي حمید قديري بوده كه جا دارد از زحمات دلسوزانه و روحيه خستگی‌ناپذیر ایشان نیز تقدیر و تشكر نمايم.

۳-برنامه‌های متنوع و مختلف فرهنگي تفریحی‌ ورزشی و... كه علاوه بر برنامه‌های سال‌های گذشته سعي شد تا برنامه‌های جديدي نيز براي اساتيد محترم و خانواده‌هاي معزز اين عزيزان در نظر گرفته شود.

۴-حرف پایانی؟

در انتها بايستي از حمایت‌های كليه مسئولين محترم دانشگاه به‌ویژه جناب آقاي دكتر حميدي جناب آقاي دکتر بهرامی و جناب آقاي دكتر سليمان نژاد و جناب آقاي دكتر مستعان و جناب آقاي دکتر جباری و ساير مسئولين و مدیران محترم دانشگاه تقدير و تشكرنمود. همچنين ذكر اين نكته ضروري است كه كليه همكاران در دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و ستاد هم‌اندیشی اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك تمامي تلاش و همت خود را براي برگزاري هرچه بهتر هشتمين طرح ضيافت انديشه استادان دانشگاه اراك به كار بسته است كه البته بدون شك کاستی‌ هایی نيز در اين امر وجود خواهد داشت كه این‌جانب به‌ عنوان دبير ستاد هم‌اندیشی پيشاپيش از همراهي اساتيد و نخبگان عزيز سپاس گزاري نموده و از کاستی‌های احتمالي نيز عذرخواهي می‌نمایم.

با آرزوي سلامتي و توفيقات روزافزون براي تمامي عزيزان.

اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ (عج)

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/124