learning

top_1538985572

پخش زنده كربلاي معلي

aks-neveshte-mazhabi-5

حمید قدیری، مدیر محترم اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیان داشت امسال اعتکاف رمضانیه در خردادماه مصادف با ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ رمضان در مسجد دانشگاه اراک برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مراسم با حضور سخنرانان و ذاکران اهل‌بیت(علیهم‌السلام) همراه خواهد بود، افزود: زمان ثبت‌نام متقاضیان جهت شرکت در این مراسم نورانی از تاریخ ۹۷/۲/۲۰ لغایت ۹۷/۳/۵ صورت می پذیرد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به دفاتر نهاد در دانشگاه مراجعه فرمایند.

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/108