کانال تلگرام نهاد

ghorekeshi

logo-400x280

برگزاری دوره سه روزه هم‌اندیشی راه‌کارها اجرایی وحدت حوزه و دانشگاه- مشهد مقدس

اولین جلسه از سلسله جلسات بررسی راهکارهای اجرایی شدن بحث وحدت حوزه و دانشگاه در شهر مشهد مقدس برگزار شد.

در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک و حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیزاده موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده فنی شهید منتظری مشهد و سایر اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد،

در این جلسه هریک از شرکت‌کنندگان نکاتی را پیرامون این مبحث ارائه نمودند. همگان بر ضرورت اجرایی شدن این دغدغه رهبر انقلاب و جلوگیری از بخش‌نامه‌ای شدن و عدم ارائه راه‌کارهایی که ضمانت اجرایی ندارد تأکید نمودند.

این نشست فردا با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرازی، معاون امور مبلغان تولیت آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمی نژاد معاون محترم فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور ادامه خواهد یافت.

IMG_6504IMG_6503

Trackback URI: http://nahad.araku.ac.ir/index.php/trackback/101