learning

aks-neveshte-mazhabi-5

تازه‌ترین نوشته‌ها

جلسه تقدير از همكاران كاروان زيارتي اربعين

در اين جلسه كه در دفتر نهاد مقام معظم رهبري با حضور مسئول دفتر و مسئول اجرايي و كارشناس نهاد برگزار گرديد از همكاران دانشگاهي و هم چنين دانشجوياني كه در برگزاري هر چه با شكوه تر مراسم پياده روي اربعين دانشگاه اراك تلاشي مضاعف نمودند تقدير گرديد.

جلسه سواد رسانه

نشست هم انديشي سواد رسانه توسط حجت الاسلام و المسلمين مجيد حيدري دبير كميته عالي فضاي مجازي و دكتر معين طاهري دبير هم انديشي اساتيد، با سخنراني دكتر آشتياني مدير عامل سروش و حضور پرشكوه اساتيد دانشگاه اراك صورت گرفت.

در اين جلسه به بحث و ارائه راهكار پيرامون مسائلي هم چون استفاده صحيح از رسانه و فضاي مجازي، طرح نگرشي جديد براي اساتيد در بكارگيري هرچه درست تر رسانه و پيام رسان هاي فضاي مجازي براي دانشجويان و .... پرداخته شد.

جلسه هم انديشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري

برگزاري جلسه هم انديشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با حضور دبير هم انديشي اساتيد، مسئول اجرايي نهاد، كارشناس نهاد و هم چنين اعضاي محترم دانشكده هنر مورخ ۱۲ آذر ماه ، پيرامون عملكرد هرچه بهتر ستاد ازدواج دانشجويي دانشگاه اراك

هيئت دانشگاهيان بقية الله الاعظم (عج)

جشن ميلاد با شكوه پيامبر مهرباني ها حضرت ختمي مرتبت محمد مصطفي (ص) و ولادت حضرت امام جعفر صادق در پنجمين روز از ماه آذر مصادف با هجدهم ربيع الاول با حضور سخنرانان و مرثيه خوانان اهل بيت برگزار گرديد.

برگزاري جلسه ستاد ازدواج دانشجويي

با توجه به منتصب شدن دانشگاه اراك به ستاد ازدواج دانشجويي استان مركزي، جلسه اي تحت اين عنوان جهت تسهيل اين امر در دانشگاه ها صورت گرفت.

در اين جلسه كه با حضور دكتر حسيني مطلق دبير ستاد ازدواج دانشجويي استان و دكتر ايماني مقدم رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در استان مركزي و هم چنين مسئولين دفاتر نهاد و مديران اجرايي دفاتر نهاد دانشگاه هاي استان تشكيل گرديد راهكار هاي بسياري جهت تسهيل ازدواج دانشجويي از جمله بكارگيري رسانه، برگزاري كلاس هاي مهارت خانواده و ... اشاره گرديد.

هيئت دانشگاهيان بقية الله الاعظم (عج)

مراسم رحلت پيامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبي (ع) و شهادت حضرت علي ابن موسي الرضا المرتضي با سخنراني حضرت آيت الله قوامي با موضوع سبك زندگي علمي _ ديني همراه با ويژه برنامه خادمين حرم حضرت رضا (ع) و اهداي بسته متبركه آستان قدس رضوي مرثيه و عزاداري مداحان اهل بيت در مسجد حضرت وليعصر (عج) برگزار شد كه با استقبال پرشكوه دانشجويان و دانشگاهيان سراسر شهر اراك رو به رو گرديد.

حرکت کاروان زیارتی دانشگاه اراک به سمت کربلای معلی

حرکت عظیم کاروان زیارتی اربعین با حضور بیش از ۸۰ نفر از دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه اراک در آخرین روز ماه آبان به سمت کربلای معلی صورت گرفت که با بدرقه گرم خانواده این عزیزان همراه شد.

۲۰۱۸۱۰۲۲_۱۵۴۹۲۲.

برگزاری کنگره ای پژوهشی با رویکرد پژوهشهای میدانی

با استعانت از ذات لا یزال الهی و در راستای وظیفه دینی اقامه نماز در نظر است به منظور وضعیت سنجی و کسب اطلاعات و راهکارهای این فریضه مهم، کنگره ای پژوهشی با رویکرد پژوهشهای میدانی در زمینه نماز برگزار گردد.

poster-namazcongress-kashan

نشست تشكل هاي دانشگاهيان استان در محلات

برنامه نشست دو روزه تشکل ها، نشریات، شوراهای صنفی و کانون های دانشجویی استان مرکزی به ميزباني دانشگاه آزاد محلات صورت گرفت كه اين نشست با حضور جناب آقای حقیقی (معاون محترم سياسي امنيتي استان مركزي) ، جناب آقای فرخی (معاون محترم اقتصادي استان مركزي) ، سردار عزیزی (فرمانده محترم نیروی انتظامی استان) با استقبال دانشجويان فعال در تشكلها رو به رو شد. در اين نشست دو روزه نيز برنامه هاي تفريحي در نظر گرفته شده بود كه ازين قبيل برنامه ها ميتوان حضور در سرچشمه محلات و اقامه نماز ظهر و عصر در اين مكان و هم چنين به برنامه تفريحي آب گرم محلات اشاره نمود.

جلسه بسيج دانشجويي با مسئول دفتر و معاونت نهاد مقام معظم رهبري

جلسه مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبري و معاونت محترم نهاد مقام معظم رهبري با دانشجويان بسيجي و ارائه راهكار هايي جهت بهبود فضاي علمي و معنوي دانشگاه ؛ كه با حضور بسيجيان گرانقدر دانشگاه اراك برگزار گرديد.

.IMG_9490

هيئت دانشگاهيان بقية الله الاعظم (عج)

مراسم شهادت امام حسن عليه السلام با سخنراني حجت الاسلام و المسلمين خسروپناه و مرثيه و عزاداري حاج ابوذر رستگار در مسجد حضرت وليعصر (عج) در شب شهادت اين امام رئوف برگزار شد كه با استقبال پرشكوه دانشجويان و دانشگاهيان سراسر شهر اراك رو به رو گرديد.

برگزاري دومين نشست شوراي هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك

دومين نشست شوراي هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك روز سه شنبه مورخ ۹۷/۰۷/۱۷ در دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك برگزار گرديد. در اين نشست ضمن ارائه گزارش طرح ضيافت انديشه و برنامه هاي ترم آتي دفتر هم انديشي، به بحث و تبادل نظر در رابطه با سياست هاي آتي شوراي هم انديشي دانشگاه پرداخته شد.

ثبت نام پياده روي اربعين حسيني

نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك از كارمندان و دانشجويان جهت راهپيمايي جهاني ايام اربعين ثبت نام به عمل مي آورد. هم چنين مبلغ ده ميليون ريال تسهيلات جهت سفري آسان براي دانشجويان و كارمندان دانشگاه در نظر گرفته شده است. مهلت ثبت نام عزيزان تا تاريخ ۱۸ مهر در نظر گرفته شده و حركت كاروان از تاريخ يكم آبان آغاز و تا نهم آبان ادامه خواهد داشت. لذا از همه عزيزاني كه نيت اين سفر خير را دارند و به دليل مشكلاتي سعادت حضور در راهپيمايي اربعين را ندارند دعوت ميگردد تا با كمك هايشان در اين سفر خير شريك بوده و جمعي از دانشجويان كه به دليل مشكلات مالي قادر به حضور در اين امر مقدس نيستند را راهي اين سفر پرخير و بركت كنند.

برکزاری ضیافت اندیشه استادان سال97

نهمین دوره ضيافت انديشه اساتيد با پیگیری‌ها و تلاش‌های دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و در جهت بهره‌مندی اساتيد و خانواده‌های محترم از فضاي اردويي دوره و فضاي معنوي مشهد مقدس، در هتل محمد رسول‌الله مشهد مقدس برگزار شد. در اين دوره دروس سبك زندگي سطح ۱ با تدريس حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر مزروعی و اندیشه سیاسی سطح ۱ با تدريس دكتر محمدرضا مرندی ارائه شد.

برگه پیشین 1 2 3 برگه پسین
32 نوشته