کانال تلگرام نهاد

logo-400x280

تازه‌ترین نوشته‌ها

برگزاري دومين نشست شوراي هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك

دومين نشست شوراي هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه اراك روز سه شنبه مورخ ۹۷/۰۷/۱۷ در دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك برگزار گرديد. در اين نشست ضمن ارائه گزارش طرح ضيافت انديشه و برنامه هاي ترم آتي دفتر هم انديشي، به بحث و تبادل نظر در رابطه با سياست هاي آتي شوراي هم انديشي دانشگاه پرداخته شد.

ثبت نام پياده روي اربعين حسيني

نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك از كارمندان و دانشجويان جهت راهپيمايي جهاني ايام اربعين ثبت نام به عمل مي آورد. هم چنين مبلغ ده ميليون ريال تسهيلات جهت سفري آسان براي دانشجويان و كارمندان دانشگاه در نظر گرفته شده است. مهلت ثبت نام عزيزان تا تاريخ ۱۸ مهر در نظر گرفته شده و حركت كاروان از تاريخ يكم آبان آغاز و تا نهم آبان ادامه خواهد داشت. لذا از همه عزيزاني كه نيت اين سفر خير را دارند و به دليل مشكلاتي سعادت حضور در راهپيمايي اربعين را ندارند دعوت ميگردد تا با كمك هايشان در اين سفر خير شريك بوده و جمعي از دانشجويان كه به دليل مشكلات مالي قادر به حضور در اين امر مقدس نيستند را راهي اين سفر پرخير و بركت كنند.

برکزاری ضیافت اندیشه استادان سال97

IMG_8076نهمین دوره ضيافت انديشه اساتيد با پیگیری‌ها و تلاش‌های دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و در جهت بهره‌مندی اساتيد و خانواده‌های محترم از فضاي اردويي دوره و فضاي معنوي مشهد مقدس، در هتل محمد رسول‌الله مشهد مقدس برگزار شد. در اين دوره دروس سبك زندگي سطح ۱ با تدريس حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر مزروعی و اندیشه سیاسی سطح ۱ با تدريس دكتر محمدرضا مرندی ارائه شد.

20561651طی مصاحبه دکتر طاهری دبیر هم اندیشی استادان و نخبگان با روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه عنوان شد:

دوره‌های معرفت افزايي اساتيد و نخبگان دانشگاهي كه در تابستان و در قالب طرح ضيافت انديشه استادان برگزار می‌گردد. همراه با فعالیت‌های مختلف فرهنگي تربيتي فوق‌برنامه و... می‌باشد. كه خوشبختانه دانشگاه اراك در اين زمينه در سال‌های گذشته بسيار خوب عمل نموده و ان شاء الله امسال نيز هشتمين طرح ضيافت اساتيد استادان دانشگاه اراك در مشهد مقدس از تاريخ ۲۶ تيز ماه لغايت ۱ مرداد برگزار خواهد شد

مراسم تودیع و معارفه دبیر هم اندیشی استادان

IMAG0815مراسم تودیع و معارفه دبیر هم اندیشی استادن و نحبگان دانشگاه، با حضور مسئول نهاد و معاون محترم فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.

IMAG0083مراسم قرائت دعای کمیل و تلاوت مجلسی قرآن کریم به همراه ضیافت افطاری ساده در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار گردید.

اعتکافبه اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند ثبت نام اعتکاف رمضانیه از تاریخ ۹۷/۲/۲۰ لغایت ۹۷/۳/۵ صورت می پذیرد.علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به دفاتر نهاد در دانشگاه مراجعه فرمایند.

برگزاری دوره سه روزه هم‌اندیشی راه‌کارها اجرایی وحدت حوزه و دانشگاه- مشهد مقدس

IMG_6503

اولین جلسه از سلسله جلسات بررسی راهکارهای اجرایی شدن بحث وحدت حوزه و دانشگاه در شهر مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملوکتی امام رضا(ع) برگزار شد.

مراسم شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)

IMG_5658به همت هیئت دانشجویی محبین اهل بیت(ع) مراسم عزاداری حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار گردید.

برگزاری دوره دانش افزایی ویژه اعضای هیئت علمی

IMAG0641به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دوره دانش افزایی با موضوع" فلاسفه تعلیم و تربیت" ویژه اعضای هیئت علمی برگزار گردید.

5e273153ff9da3e615149468c066995bاعتکاف علمی دانشجویان دانشگاه اراک به همت کانون علمی فرهنگی معراج اندیشه در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار شد.

حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در دانشگاه اراک

Untitled-1002نشست هم اندیشی اساتید و فعالين فرهنگي دانشگاه های استان مرکزی با حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدیان رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها سه شنبه ۱۲ دي ماه در دانشگاه اراك برگزار شد.

برگزاری جسله وحدت حوزه و دانشگاه

photo_2017-12-18_07-18-50به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه جلسه ای در حوزه امام خمینی(ره) شهر اراک برگزار گردید.

بازدید رياست دانشگاه و مسئول دفتر نهاد از خوابگاه الزهرا(سلام الله علیها) و سلف دانشجویی

photo_2017-12-03_07-41-44کترحمیدی رياست محترم دانشگاه و دکتر حسینی مطلق مسئول دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري روز شنبه مورخ ۴ آذر ماه سال جاري از خوابگاه الزهرا (س) بازدید نمودند. دراین بازدید دانشجویان مطالبات و مشکلات خود را در نمازخانه خوابگاه بیان کردند.

دیدار با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان

photo_2017-12-03_07-43-17حجت الاسلام والمسلمین حسینی مطلق، مسئول دفترنهاد نمایدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دیدار کردند.

جلسه تفسیر قرآن کریم وِیژه اعضای هیئت علمی

photo_2017-12-03_07-43-06جلسه تفسیر قرآن کریم وِیژه اعضای هیئت علمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی در دانشکده علوم پایه برگزار شد.

تجمع دانشگاهیان عاشورایی

52تجمع دانشگاهیان عاشورایی اراک با حضور هیئت های دانشجویی دانشگاه های این شهر ظهر امروز در مصلی بیت المقدس اراک برگزار شد.

جلسه اساتید هیئت علمی و مدعو گروه معارف با مسئول نهاد و معاون آموزشی دانشگاه

photo_2017-10-25_07-30-26جلسه هم اندیشی اساتید هیئت علمی و مدعو گروه معارف با مسئول نهاد و معاون آموزشی دانشگاه در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

برگه پیشین 1 2 برگه پسین
35 نوشته