کانال تلگرام نهاد

ghorekeshi

logo-400x280

تازه‌ترین نوشته‌ها

IMAG0083مراسم قرائت دعای کمیل و تلاوت مجلسی قرآن کریم به همراه ضیافت افطاری ساده در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار گردید.

اعتکافبه اطلاع دانشگاهیان محترم می رساند ثبت نام اعتکاف رمضانیه از تاریخ ۹۷/۲/۲۰ لغایت ۹۷/۳/۵ صورت می پذیرد.علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به دفاتر نهاد در دانشگاه مراجعه فرمایند.

برگزاری دوره سه روزه هم‌اندیشی راه‌کارها اجرایی وحدت حوزه و دانشگاه- مشهد مقدس

IMG_6503

اولین جلسه از سلسله جلسات بررسی راهکارهای اجرایی شدن بحث وحدت حوزه و دانشگاه در شهر مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملوکتی امام رضا(ع) برگزار شد.

مراسم شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)

IMG_5658به همت هیئت دانشجویی محبین اهل بیت(ع) مراسم عزاداری حضرت زهرا (سلام الله علیها) در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار گردید.

برگزاری دوره دانش افزایی ویژه اعضای هیئت علمی

IMAG0641به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دوره دانش افزایی با موضوع" فلاسفه تعلیم و تربیت" ویژه اعضای هیئت علمی برگزار گردید.

5e273153ff9da3e615149468c066995bاعتکاف علمی دانشجویان دانشگاه اراک به همت کانون علمی فرهنگی معراج اندیشه در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار شد.

حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در دانشگاه اراک

Untitled-1002نشست هم اندیشی اساتید و فعالين فرهنگي دانشگاه های استان مرکزی با حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدیان رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها سه شنبه ۱۲ دي ماه در دانشگاه اراك برگزار شد.

برگزاری جسله وحدت حوزه و دانشگاه

photo_2017-12-18_07-18-50به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه جلسه ای در حوزه امام خمینی(ره) شهر اراک برگزار گردید.

بازدید رياست دانشگاه و مسئول دفتر نهاد از خوابگاه الزهرا(سلام الله علیها) و سلف دانشجویی

photo_2017-12-03_07-41-44کترحمیدی رياست محترم دانشگاه و دکتر حسینی مطلق مسئول دفتر نمايندگي مقام معظم رهبري روز شنبه مورخ ۴ آذر ماه سال جاري از خوابگاه الزهرا (س) بازدید نمودند. دراین بازدید دانشجویان مطالبات و مشکلات خود را در نمازخانه خوابگاه بیان کردند.

دیدار با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان

photo_2017-12-03_07-43-17حجت الاسلام والمسلمین حسینی مطلق، مسئول دفترنهاد نمایدگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دیدار کردند.

جلسه تفسیر قرآن کریم وِیژه اعضای هیئت علمی

photo_2017-12-03_07-43-06جلسه تفسیر قرآن کریم وِیژه اعضای هیئت علمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین گل محمدی در دانشکده علوم پایه برگزار شد.

تجمع دانشگاهیان عاشورایی

52تجمع دانشگاهیان عاشورایی اراک با حضور هیئت های دانشجویی دانشگاه های این شهر ظهر امروز در مصلی بیت المقدس اراک برگزار شد.

جلسه اساتید هیئت علمی و مدعو گروه معارف با مسئول نهاد و معاون آموزشی دانشگاه

photo_2017-10-25_07-30-26جلسه هم اندیشی اساتید هیئت علمی و مدعو گروه معارف با مسئول نهاد و معاون آموزشی دانشگاه در سالن دفاعیه دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

برگزاری مراسم عزاداری دهه سوم محرم

IMG_5414به همت هیئت دانشجویی محبین اهل بیت(ع) مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) در مسجد فاطمه الزهرا (س) برگزار گردید.

نشست مشترک روسای دانشگاه های استان مرکزی با مسئولین دفاتر نهاد

photo_2017-10-11_09-37-10نشست مشترک روسای دانشگاه های استان مرکزی با مسئولین دفاتر نهاد به میزبانی دانشگاه اراک در دانشکده کشاورزی برگزار گردید.

بازدید مسئول نهاد رهبری بهمراه مسئولین فرهنگی در عرصه بین المللی از طرح های دانش بنیان

photo_2017-10-11_09-37-00

حجت الاسلام والمسلمین حسینی مطلق مسئول نهاد رهبری دانشگاه بهمراه مسئولین فرهنگی در عرصه بین المللی از طرح های دانش بنیان دانشگاه بازدید نمودند.

بازدید مسئول نهاد رهبری دانشگاه از خوابگاه دانشجویی شهید رضایی

photo_2017-10-10_07-28-33حجت الاسلام والمسلمین حسینی مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به همراه جناب آقای قدیری مدیر محترم اجرایی دفتر نهاد از خوابگاه شهید رضایی بازدید کرده و طی نشست صمیمانه ای با دانشجویان پیرامون مسائل فرهنگی دانشگاه تبادل نظر کردند.

جلسه هم اندیشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اساتید گروه مهندسی مکانیک

photo_2017-10-09_11-18-07جلسه هم اندیشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اساتید گروه مهندسی مکانیک در تاریخ ۹۶/۷/۱۷ در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

برگه پیشین 1 2 برگه پسین
30 نوشته