گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش

جامعه دانشگاهیان استان مرکزی جهت گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش مراسمی را در امامزاده عبدالله (ع) و آمنه خاتون (س) اراک برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک؛ روز سه شنبه 17 دی ماه 98 جامعه دانشگاهیان استان مرکزی جهت گرامیداشت یاد و خاطره  سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش مراسمی را در امامزاده عبدالله (ع) و آمنه خاتون (س) برگزار کردند.
در این مراسم که با حضور اقشار مختلف از جمله اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه های استان مرکزی برگزار شد، حجت الاسلام دکتر شریفی عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)  سخنرانی کردند. ایشان ضمن محکومیت جنایت دولت آمریکا، به ابعاد مختلف حضور این کشور در منطقه پرداختند.
در ادامه وی تصریح کرد: آمریکا به دنبال تجزیه کشورهای منطقه در راستای حفظ منافع رژیم صهیونیستی می باشد و کمترین انتقام از دولت تروریستی آمریکا ازاله نیروهای آن در کل منطقه می باشد.
در بخش دیگری از این مراسم به مداحی و سینه زنی پرداخته شد و در پایان بعد از قرائت بیانیه ای که توسط هیات دانشگاهیان بقیه الله الاعظم (عج) آماده شده بود، شرکت کنندگان با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و کینه و نفرت خود را نسبت به استکبار جهانی به خصوص آمریکای جنایتکار و اسرائیل اعلام داشتند.