نشست پرسش و پاسخ دانشجویان و مسئولین دانشگاه اراک

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک اولین جلسه یکشنبه های مسئولین با هدف تعامل هر چه بیشتر مسئولین دانشگاه و دانشجویان در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه برگزار شد.

موضوع این جلسه پیگیری مطالبات دانشجویی در زمینه امور فرهنگی و صنفی بود که دکتر بهرامی معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اراک به همراه مدیران حوزه امور فرهنگی، امور دانشجویی و اداره تربیت بدنی در میان دانشجویان حضور یافت و دانشجویان مطالبات خود را به سمع ایشان رساندند.

قالب مطالبات دانشجویان پیرامون موضوع خوابگاه ها بود که دکتر بهرامی در این خصوص گفت: بر اساس قوانین خوابگاه ها، دانشجویانی که محل سکونت آن ها فاصله ۸۵ کیلومتر از اراک دارد دانشگاه تعهدی به ارائه خدمات خوابگاه برای آن ها ندارد. اما دانشجو های دانشگاه فرزندان ما هستند و ما همواره درصدد آن هستیم که برای تمامی دانشجویانی که ساکن اراک نیستند خوابگاه دولتی فراهم نماییم.

وی اظهار نمود: خوابگاه های جدید دانشگاه برای مهرماه آینده قابل بهره برداری است، ضمن این که برای این خوابگاه ها زمین  ورزشی روباز نیز در حال ساخت است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اراک مشکل اصلی عدم بهره برداری این خوابگاه ها را مسیر دسترسی آن ها به دانشگاه دانست و گفت: مشکل اصلی مسیر دسترسی به خوابگاه است که حداقل دو میلیارد هزینه دارد و شرایط اقتصادی کشور و دانشگاه مناسب نیست.

در مطالبات فرهنگی نیز دانشجویان در مورد چگونگی انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر و همچنین گسترش عفاف و حجاب در دانشگاه سوالاتی را پرسیدند که دکتر بهرامی در این باره گفت: وظیفه همه ما امر به معروف و نهی از منکر است و قوانین ما همان قوانین مصوبه شورای فرهنگی است اما باید توجه داشت که دانشگاه جزیره ای جدا از جامعه نیست. وی افزود: همان طور که ملاحظه می کنید وضعیت عفاف و حجاب در دانشگاه اراک بسیار بهتر از بطن جامعه است چرا که این محیط، محیط آموزشی و فرهنگی است.

وی در پایان اظهار نمود: تمام اعضای خانواده فهیم دانشگاه اراک، کاملا چارچوب مند عمل می کنند و  در زمینه قوانین و ارزش های اخلاقی وظیفه داریم اطلاع رسانی مطلوب نماییم.