مراسم استقبال از نو دانشجویان ورودی سال 98 دانشگاه اراک

بازدید حجت اسلام والمسلمین دکتر مهدوی اطهر نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک از غرفه های جذب دانشجویان جهت عضویت در تشکل های دانشجویی و خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی اطهر اظهار کرد سه کار باید در دانشگاه به خوبی فرا گرفته شود آموزش، پژوهش و پرورش.

وی همچنین بیان کرد: جامعه به نیروی متخصص، متعهد و  با فرهنگ غنی احتیاج دارد. علم قدرت جامعه است و با علم و فرهنگ است که جامعه متعالی می شود.

وی ضمن معرفی فعالیت های دفتر نهاد رهبری در دانشگاه گفت : وظیفه نهاد رهبری در دانشگاه ها کمک به فرهنگ دانشگاه است. دفتر نهاد رهبری در قسمت آموزش مجازی برای یادگیری قوانین و ضوابط دانشجویان جدیدالورود بسته های اموزشی را تعبیه کرده است. دفتر نهاد رهبری هدیه ای به مناسبت ورود شما به دانشگاه در نظر گرفته است که آن هم اعتبار هزینه سفر به عتبات به صورت تسهیلات به دانشجویان است.

وی همچنین اظهار کرد: در دفتر نهاد ما دو صندوق برای کمک به زندگی و معاش دانشجویان و دیگری برای کمک به مسائل پژوهشی قرار داده ایم . و در انتها دانشجویان جدید الورود را به شرکت در کلاس های زندگی توحیدی تشویق کرد که در این کلاس، راه و روش بهتر زندگی کردن را بیاموزند و در پایان دوره دانش خود را نسبت به آغاز دوره مقایسه کنند.